Salige Syndere – Sundsvollkonserten

The event is expired

Salige Syndere har ett mål med sine konserter, og det er å få andre til å bli Salige Syndere.

Som den fantastiske Tom Waits en gang sa;

“Jeg liker vakre melodier som forteller meg fæle ting”

Og det er akkurat det Salige Syndere gjør. Salige Syndere er et sammensveiset band bestående av en del glade, over-musikalske raringer.

Disse fine finurlige folka, plukker rytmen, tramper takten og slår på strenger, mens trekkspill og harmonier skaper en tidløs stemning fra en glemt, men etterlengtet tid. Med takt og tone skaper Salige Syndere makaber-vakker musikk, som kan få de mest syndige sjeler til å føle seg i slag, i mens man svinger seg til tonene og svinger seg til rytmen med musikken.

Tekstene fremføres gjennom lidenskapelig og gospel-aktige harmonier, Med innholdet i tekstene belyser Salige Syndere flere spennende temaer som for eksempel, alkoholisme, tap, fortvilelse ,synd, frelse og forsoning.

Det sies at de har musikalske røtter i Norge og Amerika som varer flere generasjoner bakover.

Salige Syndere spiller mer og mer egensnekrede sanger, men de spiller også kjente og ukjente sanger Med sin helt egen vri.
Bandet er inspirert av artister som Bob Dylan, Tom Waits, Johnny Cash, Neil Young, Billie Holiday, Daniel Nordgren samt andre gode norske og amerikanske folketoner. Salige Syndere belyser temaer med sin helt egne syndfulle vri.

Bandet består av:

Magnus S. Jørgensen: Vokal og gitar

Marianne Eide: Vokal og srekkspill

Fredrik Oliver Lauritsen Kjølner: Kontrabass

Karl Angel Hovland: Mandolin, banjo og vokal

Stig André Lund Sømme: Perkusjon


Konserten med Salige Syndere er en del av Sundsvollkonserten. I tillegg til Salige Syndere får du også to andre fantastiske konserter på Sundsvoll denne kvelden:

Storband – Sundsvollkonserten

Den tradisjonelle Sundsvollkonserten markerer avslutningen på fem dagers storbandseminar under Vegadagan. Vi gleder oss til å høre funky rytmer og swingende toner fra deltagere fra hele landet som samles  på Vegas – ja ­kanskje Norges – vakreste scene, med ­magiske Søla som naturlig scenekulisse denne sommerkvelden.

To små bulgarere – Sundsvollkonserten

TO SMÅ BULGARERE
er en statsstøttet musikktrupp som har til formål å heve det kunstneriske nivået på musikk i Europa (unntatt Sverige), noe som hittil har vært umulig på grunn av kraftprisene på Østlandet.

Duoen består av:

Knut Hanfen: Trekkspill, sang og selskapsdans
Hristo Titovic: Friballett, sang og utallige instrumenter (ukulele).

Arrangementsinfo

22. juli 2022 19:00
22. juli 2022 23:30